Tuesday, 23 August 2011

kim hyun joong..

Assalammualaikum
*
*
*
*
*
hehehe dulu selalu tanya kenape erk skrg ramai minat Korea.. sekarang jangkit virus Korea dah berjangkit dekat saya sendiri.. buat malu jek
Saya dulu Korea pergh pandang pun tak.. hehe sekarang setelah tertengok boy over flower haiyaaa dah terminat.. hehe then tiap malam search boy over flower je.. beli cd hehehe.. Utube plk search Kim Hyun Joong.. ye saya mengaku dulu saya mengutuk Korea hehe sekarang dah termakan kata_kata sendiri.. (padam muka) hehehe..antara yang saya minatlah selain Kim Hyun Joong , Lee Min Ho, Kim Bum, Goo Hye Sun , Kim Joon , SS501 , 2pm, Kara.. hehehe tapi Paling minat Kim Hyun Joong, eish_eish dia senyum je cair hati aku, huh dasyat... 

jeng_jeng
*
*
*
*
senyuman mu buat hatiku cair wahai Kim Hyun Joong.. (gile sendiri)
*
*
*
walaupun baru je nak kenal_kenal artis Korea nih..


*
*
*
*

*
*
*
*
nie pic Kim Hyun Joong paling cute.. hehehe 
........................................>tamat_beri_laluan_kepada_artis_yang_lain_pula>...............................................

 Goo Hye Sun (cute)
 Lee Min Ho (hensem gile)
 Kim Bum (comel)
 Lee Min Ho (tomei) cerita terbaru astro HD 393 city hunter
Lee Min Ho - Jun Pyo
Goo Hye Sun _ Jan Di .....watak dalam Boy Over Flower
...................................................................................................................................................................

says :: saya x kretif masuh baru lagi dalam dunia blog cerita pun x tau nak tulis ape.. hehehehe klu sudi baca trimas_ sangat.. hehehehe

Sunday, 14 August 2011

aku

Ada kala kita rasa kita SIBUK giler , rupanya kita hanya ‘KELAM KABUT’.
Adakala kita rasa kita PRIHATIN’ , tapi rupanya kita BUSY BODY.
Adakala kita rasa kita OPEN MINDED and OUTSPOKEN tapi rupanya kita KURANG PENGAJARAN.
Adakala kita rasa kita berpemikiran KREATIF rupanya kita hanya lebih kepada KRITIK yang mencipta KRISIS..
Adakala kita ingin cuba menJERNIHkan, tapi sebenarnya kita lagi mengKERUHkan..
jadi cara paling baik berdiam diri untuk seketika waktu, tapi kalau keadaan tidak lagi boleh dipulihkan maka lebih baik kita berdiam untuk selamanya...

Saturday, 6 August 2011

The best friend forever...

Gembira sangat, semalam berbuka dengan kawan karib aq.. namanya Nasihah, kitaorang dah berkawan  8 tahun dari form 1 lagi.. Serius dia kawan paling baik, aq dah anggap dia mcm kakak aq, (perasan adik) hehehe.. dari sekolah lagi, pergi spa, sauna sama_sama, pergi jalan_jalan, TS, makan sama_sama, pernah juga tidur rumah dia, hehehe, masak sama_sama, swimming pool pun sama_sama, the best friend forever lah... Semalam berbuka dirumah dia, huh air tangan mami dia memang the best sedap, memang terbaik wokkk.. kadang_kadang dia datang rumah aq, masak kuih hehehehe, masak special sama_sama, kadang_kadang dia bawa aq pergi round_round dgn keta dia.. sejak sekolah lagi kteorg rapat.. dia pandai dari aq, huh spm 5 A yg lain kredit pergh aq haaaa tak payah cakap... tak bagus pun..... aq biasa saja... bertuah aq dpt kawan mcm dia...  


says::: aq pun tak paham ape aq tulis kat atas nih.. giler....
air tangan mami aq pun paling sedap dia dunia... i also love mami aq... muaaahh xoxo
hari ni berbuka mami masak special... nyummmm steamboot...

Friday, 5 August 2011

August 05 2011...

4.30 - bangun tolong mami untuk sahur (tolong tengok) hehehhe
6.00 - solat
6.30 - tengok tv.. (1 lawan 0)
8.30 - tengok citer melayu (lif rosak)
10.00 - online facebooker
11.30 - mandi
12.30 - ketuk_ketuk ramadan
3.00 - tengok tv.. ntah ape citer
6.00 - masak ayam.. hehehe (the stim chicken) konon jek
9.00 ntah tertido awal tengok dah subuh... 

says:: boring nyer hidup.... huhhhhhhh

Parents..

Alhamdulilah, saya diberikan mami dan abah yang sangat menyayangi aku dan adik_adik aku, tak pernah menghampakan anak_anak nya, cubalah cakap je (teringin nak makan pizza, esok terus dapat) terharu sangat walaupun yang selalu mengada_gada adalah aku dan adik lelaki aku, huh tapi adik akulah  nak mahal_mahal, tapi abah sanggup belikan hahah yelah anak lelaki sorang dan dia lah anak bongsu paling manja, kasut supra sanggup turun timas square semata_mata nak beli kasut supra, aih hahaha basikal BMX dan baru je hilang dah laaaaa mahal, geram betul dengan adik tak jaga elok_elok, geram je tapi abah tak marah aduh, kalau aku dah marah, untung sangat pencuri tuh kalau jual pun dapat duit banyak geram, tapi tak apa dah rezeki sampai situ nak wat cam mane.. (tapi still sakit hati dengan pencuri tu) skateboard lah, mahal lagi aduh, handphone mahal lagi aduh... hahaha kakak dia (aku) just lebih makanan lah ehhehehehe, barang_barang lain biasa_biasa saje, yang adik kedua tuh die paling baik hahahaha rasanya dia paling jarang minta_minta macam adik aku tuuuu oppps termasuk aku hehehhee, paling kurang pun dia minta kasut,  sebab memang dia gila kasut tinggi_tinggi, haa kat umah tu sampai ada rak kasut yang macam almari, paling banyak kasut dia, sebab tuh kalau aku duduk ostel jalan_jalan ada barang aku lebih belikan untuk dia, sebab die jarang minta hehehe aku belikan lah, kalau adik lelaki aku tu dah dapat banyak... kekekekeke tapi aku rasa bertuah sebab dapat parents macam mami dan abah aku, Alhamdulilah, kalau aku dah berkerja nanti aku nak bawa keluarga pergi mekah, melancong.. sebab aku sayang keluarga aku...  end..

says::: hari ni masak nasi arab untuk berbuka... huhhhh