Wednesday, 19 December 2012

~Dulu dan Sekarang~

Dulu kita rapat, kita ketawa bersama, solat bersama, makan bersama, kadang_kadang nak ke kelas pun jalan bersama, masak bersama, hangout bersama, tengok movie bersama, bayar yuran pun bersama, ambil keputusan bersama, shopping_shopping bersama, bersahur bersama,  order makanan tengah malam bersama, beli makanan bersama, pergi kedai mesra bersama, beli jagung bersama, bercuti bersama, beli cool blog bersama, tapi sekarang kita semua macam dah tak kenal!! hanya disebabkan SALAH FAHAM & EGO terletak paling tinggi.. 
Sekarang kita bagaikan orang asing, yang tidak pernah kenali!! tapi saya masih rindu kenangan dua tahun lepas~~ I really miss you all...

0 comments:

Post a Comment